Wereldse luxe hotel met een echt 'Bosch’ karakter

De Witte

Wit kalmeert. Wit inspireert. In De Witte ervaart u zelf wat wit voor een mens kan doen. De zithoek aan de straatkant van dit penthouse kijkt uit op de Sint Jan en de chique Verwersstraat. Op zonnige dagen moet u ook zeker het geheel omsloten dakterras eens opzoeken. Ontdek deze witte oase, waaraan u zelf met een modern lichtsysteem uw eigen kleur kunt geven.
Prijzen
Prijs per nacht op basis van 2 personen: € 229, - Prijs per nacht op basis van 1 persoon: € 209, - Bovengenoemde prijzen zijn exclusief ontbijt en toeristenbelasting.
Ontbijt
Indien gewenst serveren wij het verwenontbijt bestaande uit o.a. jus d’orange, ham, kaas, vers fruit, yoghurt en broodjes. Kosten hiervoor zijn € 17,50 p.p. Het ontbijt wordt in de Suite geserveerd op een door u gewenst tijdstip. Wij hebben ook een luxe ontbijt, uitgebreid met o.a. een glas Champagne en gerookte zalm. Kosten hiervoor zijn € 25,- p.p. Mocht u specifieke wensen of een allergie hebben houden wij hier graag rekening mee.

In de omgeving...

23 t/m 26 februari 2020
Alles kleurt rood, wit en geel, de carnavalsmuziek klinkt dwars door de straten, op iedere hoek van de straat word je vriendelijk begroet door grote groepen mensen en ook niet onbelangrijk: er is bier in overvloed. Dat kan maar één ding betekenen: het is Carnaval. Ook dit jaar is er weer genoeg te doen! Verwelkom Z.K.H. Prins Amadeiro XXVI op zondag 23 februari en laat het Oeteldonkse feest beginnen! Meer...

© Bossche Suites - Verwersstraat 23a / Stationsweg 2 - 's-Hertogenbosch - 06-42127585

Bossche Suites op social media: